Slide background

Kwalitatief hoogwaardige fonteinsets geschikt voor alle toiletruimtes

Fonteinsets

Fonteinsets

Het assortiment Differnz fonteinsets bestaat uit fonteinsets gemaakt van verschillende materialen. Door de verschillende uitvoeringen zijn ze geschikt voor iedere toiletruimte.

Keramiek

Keramiek

Keramiek is het meest gebruikte materiaal voor fonteinsets. Het is eenvoudig te onderhouden en door het gladde oppervlak is materiaal ongevoelig voor vlekken. Daarnaast is het enorm sterk, maar ook heel licht materiaal.

Bluestone

Bluestone

Bluestone fonteinsets, ook wel bekend onder de naam natuursteen, zijn gemaakt door ervaren handwerkers. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, zijn ze allemaal uniek. Met hardsteen olie kunt u ze het beste onderhouden.

Limestone

Limestone

Limestone is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Het is een kalksteen waarbij behandeling met wash nodig is. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, zijn ze allemaal uniek.

Beton

Beton

Een fonteinset van beton geeft uw badkamer een stoere uitstraling. Ze zijn handgemaakt en niet zo strak en glad als natuursteen, maar hierdoor krijgt het die stoere look. Ze zijn eenvoudig schoon te maken met groene zeep.

Solid surface

Solid surface

Deze handgemaakte fonteinsets bieden een ongekende kwaliteit, hygiƫne en design. De fonteinset wordt naadloos gegoten in een mal en moet lang uitharden, waarna ze handmatig worden gepolijst. Door de mat witte uitstraling gecombineerd met verchroomde kraan en chifon is dit een echte eye-catcher.

SMC

SMC

SMC is een composiet materiaal wat zeer sterk, kras- en kleurvast is. Het is sterker dan acryl waardoor de kans op beschadigingen kleiner is. Het materiaal is heel licht waardoor het eennvoudig te plaatsen is. Door het strakke design past een SMC fonteinset perfect binnen uw moderne toiletruimte.