Slide background

Moderne douchesets met een grote stortdouche en losse handdouche

Douchesets
Douchesets

Douchesets

Met de douchesets van Differnz geeft u een moderne uitstraling aan uw badkamer. Door de vormgeving zijn ze geschikt voor iedere badkamer en ideaal om te monteren als vervanger of vernieuwing van uw huidige doucheset.

Regendouche

Regendouche

Onze regendouches zijn van uitstekende kwaliteit en hebben brede stralen waardoor douchen een echte ervaring wordt. De regendouche is voorzien van anti-kalk rubbers om lekken van water te voorkomen.

Handdouche

Handdouche

Door de regendouche te combineren met de handdouche maakt u de douche ervaring compleet. De stralen zijn wat anders waardoor dit een toevoeging is op de regendouche. Ook de handdouche is voorzien van anti-kalk rubbers.

Thermostaatkraan

Thermostaatkraan

Een thermostaatkraan zorgt voor een constante temperatuur van het water. Wanneer er bijvoorbeeld minder warm water wordt toegevoerd, vermindert de kraan de koud watertoevoer. De temperatuur blijft constant ondanks de lichte drukvermindering.

Mix and Match

Mix and Match

Veel van onze douchekoppen en handdouches zijn onderdeel van onze Mix & Match serie. U kunt hierbij zelf doucheset samenstellen door bij een losse regendouchekop en handdouche zelf een bijpassende douchestang the kiezen. Ze zijn uitstekend te combineren met onze ronde of vierkante douchestang.