Slide background

Mooie en eenvoudig te wassen douchegordijnen verkrijgbaar in verschillende kleuren

Douchegordijnen

Douchegordijnen

Differnz douchegordijnen zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in allerlei designs en materialen. Door de verschillende designs is er altijd wel één die past bij uw badkamer. De douchegordijnen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 120 x 200 cm, 180 x 200 cm en 240 x 200 cm.

100% Polyester douchegordijnen

100% Polyester

Douchegordijnen gemaakt van 100% duurzaam polyester zijn volledig water afstotend en eenvoudig in onderhoud. Ook zijn ze enorm flexibel, wasbaar in de wasmachine op 30 graden en eenvoudig te strijken.

PVC douchegordijnen

PVC

In vergelijking met polyester is een PVC (vinyl) douchegordijn veel stugger, waardoor het beter op zijn plek blijft hangen en niet naar binnen wordt getrokken. Het kan wel gewassen worden, maar niet in de droger.

PE douchegordijnen

PE

PE (Polyetheen) is een waterdicht en waterafstotend materiaal. Bovendien is het zeer licht, maar toch robuust en reuk neutraal materiaal. Ze dienen met de hand te worden gewassen en mogen niet in de droger.

PEVA douchegordijnen

PEVA

Een PEVA douchegordijn is een stuk minder soepel dan een polyester douchegordijn, maar evengoed soepeler dan een PVC douchegordijn. Ze dienen met de hand te worden gewassen en mogen niet in de droger.

Verschillende kleuren

Omdat iedere badkamer anders is en een andere uitstraling heeft zijn onze douchegordijnen beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u een douchegordijn kiezen dat perfect aansluit op de kleuren van uw badkamer.

WitMarineZwartAzuurChampagneAntraciet

Mooie opdrukken

Naast de verschillende kleuren douchegordijnen die wij bieden, zijn er ook vele opdrukken waaruit u kunt kiezen. Deze variëren van heel eenvoudige tot grappige opdrukken zodat u er altijd eentje vindt die bij uzelf en uw badkamer past.

WitMarineZwartAzuurChampagneAntraciet

Douchegordijnringen

Douchegordijnringen

Met Differnz douchegordijnringen hangt u uw douchegordijn snel en eenvoudig op in uw badkamer. Onze douchegordijnringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals chroom of kunststof.

Douchegordijnstangen

Douchegordijnstangen

Onze douchegordijnstangen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en vormen. Wij bieden zowel ronde als ovale douchegordijnstangen in bijvoorbeeld chroom of aluminium. Ook zijn ze te monteren in diverse afmetingen.