Slide background

Voor iedere badkamer een Differnz badmeubel

Badmeubelen
Badmeubelen
Badmeubelen
Badmeubelen
Badmeubelen

Badmeubelen

Het assortiment Differnz badmeubelen bestaat uit mooie, kwalitatief hoogwaardige producten die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Door de verschillende stijlen vindt u altijd een meubel dat perfect aansluit op uw badkamer, of deze nu een landelijke, moderne of een andere stijl heeft.

Het merendeel van de onderkasten, kolomkasten en spiegelkasten is voorzien van soft-close scharnieren, waardoor het deurtje zacht en geleidelijk dicht gaat.

Serie of standalone

Differnz badmeubelen zijn te verkrijgen als standalone set of in een complete serie. Wanneer de meubelen deel uit maken van een serie dan zijn ze verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Een badmeubelset bestaat uit een spiegel of spiegelkast, onderkast met wasbak en kolomkast. De onderdelen zijn ook los te bestellen.

Kleuren

Onze meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u er altijd eentje vindt die perfect aansluit op uw badkamer.

WitZwartAntracietZandTaupeTeak

Materialen

De badmeubelen (onderkast, spiegelkast en kolomkast) en wastafels zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Het merendeel is gemaakt van (gelamineerd) MDF, maar ook in massief teak en gelamineerd MFC.

Binnen het assortiment zijn verschillende soorten wasbakken in allerlei maten verkrijgbaar, onder andere gemaakt van onderstaande materialen:

  • Polybeton
  • Keramiek
  • Synthetisch marmer
  • Natuursteen
  • Terrazzo