Slide background

Kwalitatief hoogwaardige bad- en WC matten in verschillende maten en uitvoeringen

Badmatten

Badmatten

Differnz badmatten zijn beschikbaar in allerlei kwaliteiten, formaten en designs. Het assortiment is breed verkrijgbaar in verschillende kleuren volgens de laatste trends, zodat er altijd wel een badmat past bij de uitstraling van uw badkamer/toilet.

Badmatten

Badmatten

Onze badmatten zijn van uitstekende kwaliteit, beschikbaar in meerdere formaten en gemaakt van verschillende soorten materialen. In het assortiment vindt u 100% microfiber, 100% katoen en zelfs teak badmatten voorzien van een anti-slip laag.

WC matten

WC matten

Net zoals bij de badmatten bieden wij WC matten in verschillende formaten en materialen zoals 100% microfiber en 100% katoen, allen voorzien van een anti-slip laag. Wij hebben hierbij rekening gehouden zowel hangende als staande toiletten.

Veiligheidsmatten

Veiligheidsmatten

Een veel voorkomend ongeluk met douchen is uitglijden. Met onze veiligheidsmatten met anti-slip laag hoeft u hier niet bang voor te zijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten en materialen zoals 100% PVC of natuur rubber.

Mini matten

Mini matten

Onze mini matten geven uzelf of uw kind bescherming tegen uitglijden in de douche of in bad. Ze zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige 100% PVC en beschikbaar in verschillende leuke thema’s zoals vissen, bloemen of penguins.

Verschillende kleuren

Omdat iedere badkamer anders is en een andere uitstraling heeft zijn onze badmatten beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u een badmat kiezen die perfect aansluit op de kleuren van uw badkamer.

WitZwartLimeAzuurTaupeRood

Verschillende motieven & structuren

Naast de verschillende kleuren badmatten die wij bieden, heeft u ook de keuze uit vele motieven en structuren. Deze variƫren van moderne tot traditionele zodat u er altijd eentje vindt die bij uw badkamer past.

Motief 1Motief 2Motief 3Motief 4Motief 5Motief 6